söndag 11 april 2010

ÅFR = Årets Första Race!


Ja då var årets första race avklarat, dock var de bara ett motionslopp, men stora delen av den norska Eliten var med så de gick undan bra i klungan. Distansen var bara 6 mil så de han inte direkt bli så sönder kört i klungan. Dessutom var de ganska platt.


Formen kändes helt ok, men känner att de finns lite till att slippa på fram till Östgötaloppet och resten av säsongen, men motivationen är på topp så de ska nog inte vara några problem.


Det är verkligen kul nu när våren kommer och solen värmer igen, känner verkligen att de ska bli kul att cykla mer aktivt igen. Denna säsongen har jag bestämt mig för att den skall vara en uppbyggnads säsong och målen som jag satt är därför långsiktiga. Jag hoppas ändå på goda resultat denna sommaren och de tror jag de kommer bli, med lite tur och form.


Idag blev ju även de första racet på de nya hjulen, idag körde jag på speedsession 38. De funkade verkligen kanon och är grymt lätta och rullar som F*n. Många tyckte även att designen på hjulen var grymt stillig och att de lätt väldigt prisvärda.


Fick dessvärre inga bilder från tävlingen idag, hade lyckats att glömma ladda kameran. Nästa helg ska jag inte glömma de:)


Haa deee

1 kommentar:

Anonym sa...

Härligt att du inte ger upp trots alla motgångar. Med din grundkonditon, entusiasm och vilja kommer du lätt nå dina mål! wish you good luck my friend!

// ooooolof