lördag 23 januari 2010

Från kallt till varmt?


Ja att vakna upp och känna att lägenheten är kall fasten värmen nästan står på max på elementen, de är segt, och att bilen inte hinner få upp någon värme tills man är frame på jobbet de är segt! och att man måste använda Polar valla de är segt. Jag precis så är de när de är 30 minus ute! Nu har de ju som tur blivit varmare, men den veckan de var så kallt kommer man sent glömma. Sjukt vad allt går segt när de är så kallt!


Fasten att de varit så kallt så har träningen flytit på bra med många pass inne på rullen och många pass på gymmet. Nu när de är varmare så har de blivit mer och mer skidåkning igen, ska föresten om 2 veckor köra första långloppet innan vasan. Ska bli sjukt kul!

Har även tänkt ta 1-2veckor i mars till att dra utomlands och slipa på formen inför cykel säsongen, vart de bär av är inte spikat men de lutar åt Italien!


Sedan en liten kul grej min arbetskompis Öyvind vann i helgen en Norgescup och har där igenom blivit ut plockad till VM i Skidskytte! Hoppas han kör skiten ur alla där.


Annars flyter allt på som vanligt och imorgon ska de bli en riktig långtur på skidor kan jag lova!


Ching Pling

Inga kommentarer: