söndag 22 november 2009

Mat


Förra helgen var jag hemma i Göteborg och trampade och stakade lite. Att man är i Sverige sker inte så ofta längre, därför blir de oftast väldigt mycket och god mat när man är hemma! Mammas köttbullar och "svensk"pizza är något man måste hinna med! Så den sista tiden har de blivit mycket god mat, inte minst igår då jag var på norskt julbord med jobbet. Kan ju säga att de skiljer sig en heldel från ett klassiskt svenskt, men de funkade ändå och gick ner.

En annan grej som är toppen är att när man har tränat hårt en dag och man bara längtar efter mat, när man då kommer hem till en färdig laga rätt. Då mår man bra! De är de som är toppen med min underbara Ida! Att tex komma hem till en god klubbsandwich är ju inte helt fel efter ett lyckat träningspass. Bortskämd?: Lite.

Idag ska ja till gymmet och trycka lite tyngder efter en långpromenad.
Kul förresten att svenskorna visar sådan form i skidspåren! På norsk TV var till och med Thomas Alsgård avundsjuk över Kallas fina åkstil. Så denna veckan har jag något att säga till norrmännen när de skryter över sin Petter Northug!

привет

Inga kommentarer: