måndag 8 mars 2010

Vasaloppet avklarat


Ja och så stod man där då kl 8:00 i Sälen och väntade på att startskottet skulle gå. Tankarna bara for runt i huvudet, hur skulle detta gå? 9 mil(Fan va segt), 9 mil(Ne men de e lungt), kom igen Anders nu kör vi! Ja sådan tankar liksom:) Så gick startskottet.

Loppet började med att jag fick stå i den så klassiska kön, men de flöt ändå på bra så jag var fort uppe på myrarna och kunde börja staka. Vid första kontrollen Smågan låg jag på runt 900 plats, men tog hela tiden placeringar, som bäst under loppet var jag nere på runt 700, men sedan kom den, tröttheten. Usch! men men i med en Koffein Gel så blev jag lite pigg igen. Så efter Hökberg kände jag att det började släppa igen och nu var de ju bara 2 mil kvar. Jag började ta endel placeringar igen efter det som jag tappat och kom in på runt 800 plats på tiden 5:15. Helt okaj med tanke på att jag förra året körde på 7:12 :) Ska väl sägas de att jag börjat träna mer igen och hoppas kunna vara i bra slag fram till cykel säsongen.

Nu blir de vila i 2 dagar sedan kanske de stora Norska långloppet Birkebeina om 2 veckor. Om inte blir de skidorna på hyllan och mera cykel på schemat, för snart drar tävlingarna igång!

Ciaoooooo

Inga kommentarer: